Over ons

Taal Finaal B.V.  is een onafhankelijke en gezellige taalschool welke zich richt op het begeleiden en
inburgeren van nieuwkomers in Nederland.

“Als je tegen iemand praat in een taal die hij begrijpt, dan bereik je zijn hoofd. Als je tegen iemand praat in zijn eigen taal, dan bereik je zijn hart.”

Nelson Mandela
anti- apartheidsstrijder en politicus
Taal Finaal
Taal Finaal B.V. is een onafhankelijke taalschool welke zich richt op het begeleiden en inburgeren van nieuwkomers in Nederland. Ondanks dat wij onlangs zijn geopend werken wij met ervaren docenten en hebben wij een adviesraad van vele anderen die het inburgeringstraject hebben doorlopen.
Snelle doorstroom
Taal Finaal B.V. richt zich erop de inburgeraar zo spoedig mogelijk door te laten stromen naar een hoger niveau. Tijd kost geld, daar zijn we ons allemaal van bewust. Echter mag de spoed niet ten kosten gaan van de kwaliteit, deze staat voorop.

Wij werken met verschillende lesmethodes en kiest er bewust voor om bepaalde boeken ook in een vreemde taal aan te schaffen voor de les. Op deze manier kan de cursist gemakkelijker Nederlands leren aangezien de overgang in zijn eigen taal kan gebeuren.

Veelgestelde vragen

En de antwoorden natuurlijk

U kunt langskomen op een van onze vestigingen tijdens onze openingstijden, mailen of bellen en u zult dan door een medewerker worden geholpen.

Het doel wordt deels door jezelf bepaald. Ons doel is om je klaar te maken om volledig mee te doen in de Nederlandse samenleving. Hoe jij daar invulling aan geeft is volledig aan jou. Sommige mensen willen enkel genoeg kennis hebben om zich verstaanbaar te maken en de ander wil schrijver worden, met de juiste motivatie is alles mogelijk!

Een ieder die de leeftijd van 18 heeft bereikt en bereid is om zich in te zetten om de Nederlandse taal te leren. Je wordt ingedeeld in een groep die ongeveer hetzelfde niveau als jou heeft. 

Wij beschikken over het Blik Op Werk keurmerk. Hier kun je onze inschrijving vinden: https://www.blikopwerk.nl/zoeken/taal-finaal

Je hoeft niets mee te nemen, al het lesmateriaal krijg je van ons!